Vejle Specialfoder har lukket butikken

Efter 30 år på havnen i Vejle valgte Vejle Specialfoder desværre at lukke butikken i efteråret 2022. Butikken ved havnen blev først overtaget af DLG, men i foråret 2023 besluttede de at flytte butikken til Hedensted. Læs herunder, hvad det har med Hjulbækgård at gøre ❤
Besøg vores webshop

Hjulbækgård - gårdbutik og webshop

Jeg driver gårdbutikken Hjulbækgård, men har også arbejdet i butikken Vejle Specialfoder. Som så mange andre er jeg trist over at butikken måtte lukke efter 30 år på havnen, for som tidligere medarbejder har jeg betjent mange skønne faste kunder og været stolt over at bidrage til butikkens daglige drift. Da butikken lukkede, valgte jeg at udvide min gårdbutik med et stort udvalg af de varer, som jeg kender så godt fra min tid hos Vejle Specialfoder.

Marian i butikken på Hjulbækgård

Jeg har i Vejle Specialfoder lært en masse om kvalitetsfoder og udstyr til dyr, såsom heste, hunde, katte, gnavere og fugle/høns, og den viden har jeg haft et ønske om fortsat at gøre brug af.

Derfor besluttede jeg at udvide min eksisterende gårdbutiks udvalg på Hjulbækgård i Vejle Syd med samme gode mærker inden for dyrefoder og udstyr til heste, ryttere, hunde, katte og mere.

Marian i butikken på Hjulbækgård

Dyrene fortjener det bedste foder og udstyr

Jeg rider selv og har flere dyr på gården – både hest, hund, katte, høns, gæs mv. – og jeg ved, hvor vigtigt det er for dyrenes sundhed, at de har adgang til godt og sundt foder og udstyr af en god kvalitet. Derfor arbejder jeg hårdt på at have et meget bredt udvalg af anerkendte mærker og produkter, så der er noget at vælge mellem. Jeg har især fokus på danske og nordiske kvalitetsmærker, som jeg kan tilbyde.

Jeg er også åben for forslag til nye mærker eller varer, så tøv ikke med at sige til, hvis I mener, at der er noget, vi mangler i butikken.

Gårdbutik i Vejle S (ved afkørsel 61B) – og en webshop

Jeg håber, at nogle af “mine” tidligere kunder og mange nye kunder vil finde vej til min gårdbutik eller tage et kig i webshoppen. Gårdbutikken er let at nå, især hvis man kommer fra motorvej E45, da vi ligger tæt ved afkørsel 61 B/Vejle S.

Velkommen til Hjulbækgård

Besøg os på gården tæt ved afkørsel 61B Vejle S – eller kig i webshoppen.

Faste åbningstider:

Fredag kl. 13 til 17

Lørdag kl. 10 til 14

Og efter aftale (ring el. sms på forhånd)

Tjek også vores Facebook-side for udvidede åbningstider og nye produkter. Og husk at webshoppen altid holder åbent.

Find os her:

Horstedvej 161
7100 Vejle


Telefon: 26 39 75 06

kontakt@hjulbaekgaard.dk